Меню ресторану, кафе, бару або іншого закладу сфери харчування - це його візитна картка. Чим привабливіше оформлений дизайн меню, тим сильнішим буде бажання відвідувача спробувати апетитно представлені в ньому страви. Тому, якщо хочете, щоб продажі послуг та прибуток від відвідування вашого ресторану зростали, довірте дизайн меню гарному дизайнеру.
Меню це показник рівня закладу, відображення його концепції, тому він має відповідати фірмовому стилю та передавати головну ідею.
Розрізняють такі види меню:
Банкетне замовник складає список страв, які спеціально готують на обрану дату та подають на заході.
Кожен тип меню має свої особливості оформлення, які мають відповідати цільовій аудиторії. Наприклад, дизайн дитячого меню вимагає яскравих фарб та забавних картинок, ранкове може бути виконане у стилі мінімалізм, а тематичне часто містить ілюстрації на тему або інші елементи, які асоціюються з конкретним святом чи заходом.
Для барів акцент може робитися на барній карті, а для ресторанів готується дизайн кількох меню (основного, дитячого, карти бару чи коктейльної карти тощо).
Скільки коштує розробка меню?
Вартість розробки залежить від складності та часу. Вартість простого меню від 600 грн.
А назва страв?
Ми не робимо неймінг (не придумуємо назв).
Що по часу?
Ми не використвовуємо шаблонни, дизайн кожного меню свій. Нажаль, меню як велосипед, супер креативне - не дуже зручне для клінта. Так, що по часу меню розробляється 10-14 днів. Практика показує, що під час розробки завжди будуть зміни.